Owen Wilson imao je doživotnu propusnicu za koncerte Rolling Stonesa, oduzeta mu je iz bizarnog razloga

Poznati američki glumac Owen Wilson dobio je doživotnu propusnicu za sva područja, svih koncerata grupe Rolling Stones bilo gdje u svijetu, ali ju je zbog svog nesmotrenog ponašanja uspio poništiti u roku od samo 24 sata.

Jednom prilikom je gledao Rolling Stonese na njihovom koncertu u Argentini kada je odlučio isprobati na koja sva područja na i oko pozornice mu njegova AAA propusnica dopušta pristup.

Tijekom gostovanja u ‘The Late Late Show With James Corden’, rekao je: “Bio sam veliki prijatelj s nekima članovima benda, a i sa Mickom Jeggerom sam u to vrijeme bio jako dobar prijatelj. Tada sam dobio i posebnu AAA propusnicu za sva područja tijekom njihovih nastupa i to do kraja života.“, ispričao je Wilson, te nastavio priču o tome kako mu je i zbog čega oduzeta već nakon samo 24 sata.

“Te večeri, na tom koncertu, nekako sam lutao uokolo i testirao mogu li doći na bilo koje mjesto uz pozornicu i vidjeti hoće li me netko zaustaviti. I nitko me doista nigdje ne bi zaustavio. Tako sam završio upravo na mjestu gdje sam mogao dobro vidjeti Micka Jaggera na pozornici. I upravo u tom trenutku, sa tog mjesta odjednom, on pobjegne tijekom pjesme ‘Jumpin’ Jack Flasha’ i otrči dolje.

Ispostavilo se da je mjesto gdje sam ja bio zapravo dio pozornice, pa sam se samo ukočio i pokušao biti neprimjetan. On je otišao, a onda je netko dotrčao prema meni i viknuo da se gubim s tog mjesta i da ne bi trebao tu stajati. Ja sam rekao da nisam to znao i ispričao se. Otišao sam u krevet te noći razmišljajući o tome kako je to bilo jako neugodno iskustvo.“

Nakon toga je saznao i da je kao gost s AAA propusnicom trebao biti odjeven u crne ili tamne boje, te ispričao: „Ja sam bio odjeven u bijelu majicu i bijele hlače, a ako ste na tom dijelu pozornice, gdje zapravo niti ne bi trebali biti, trebali bi biti u tamnim bojama gdje se stapate s pozadinom. Njima doista ne treba nikakav klaun da im odvlači pažnju tijekom njihovog nastupa.“

Taj koncert Rolling Stonesa na kraju je bio prvi i posljednji put da je Wilson nosio svoju AAA propusnicu, budući da mu ju je osiguranje Rolling Stonesa već sljedećeg dana oduzelo. Wilson je ispričao i kako je došlo do samog oduzimanja AAA propusnice: “Sljedećeg jutra me nazvao netko iz njihovog osiguranja i pitao me imam li još uvijek tu propusnicu. Kada sam potvrdno odgovorio rekao mi je da će doći po nju. Imao sam je samo 24 sata.“, ispričao je Owen Wilson.

 

 

Komentiraj

nacional banner
nacional banner