Otto Barić skupljao potpise za Jelenu Pavičić Vukičević koja je u izolaciji zbog korone

Otto Barić u nedjelju je u Zagrebu skupljao potpise za Jelenu Pavičić Vukičević koja je u izolaciji zbog korone.

Barić je, podsjetimo, prvi objavio kandidaturu za gradonačelnika Zagreba još prošle godine, kada je oštro kritizirao tadašnjeg gradonačelnika Milana Bandića.

U međuvremenu je Barić odustao od kandidature za gradonačelnika, ali je i dalje kritizirao neke poteze gradskih vlasti, primjerice, okupljanje tisuću ljudi na sprovodu Milana Bandića. Smetalo mu je, javno je iznio, što na ispraćaju njegova oca nisu mogli doći svi oni koji su se željeli oprostiti s njime, jer su poštovali uvedene mjere.

“Jadnici”, napisao je tada na svom Facebook profilu ljutiti Otto Barić.

Postao prvi suradnik

Ipak, nedavno se odazvao pozivu Bandićeve zamjenice Jelene Pavičić Vukičević, da postane njezin prvi suradnik.

U nedjelju joj je u središtu Zagreba skupljao potpise.

Inače, Otto Barić redovito stavlja statuse na svoj profil na Facebooku.

“Ovaj weekend za nama je baš bio udarni…. u subotu ‘akcija stadion’ a u nedjelju početak suradnje sa JPV…, uffff. Puno kritika i još više pohvala a zapravo je sada trenutak da prestane politikanstvo i da krene rad! Mislim da je najvažnije odraditi ono što je nužno, urbana obnova Zagreba, cjelovita obnova centra, urbana preobrazba brownfield prostora stvaranje uvjeta za novi stadion u Maksimiru. A sve to uz maksimalnu transparentnost i sudjelovanje građana. Eto to mi je cilj i na tome me mjerite, sve ostalo su priče, nema predaje!”, napisao je Barić prošli tjedan.

 

 

 

Komentiraj