Grgo Jelavic/PIXSELL

Ostojić na oproštajci darovao Kotromanoviću zavjese

Budući da je najavio odlazak iz politike, ministar obrane Ante Kotromanović priredio je dan uoči Stare godine u zagrebačkom klubu Opera oproštajni tulum za svoje stranačke prijatelje iz SDP-a.

Na neformalnom druženju pojavili su se gotovo svi SDP-ovi ministri i brojni saborski zastupnici, kao i premijer Zoran Milanović sa suprugom Sanjom Milanović. No najzabavniji svakako je bio ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić koji je gotovo cijele večeri s rock bendom naziva Nikad skupa svirao gitaru i pjevao domaće hitove.

Najzabavniji trenuci svakako su bili kad je Ostojić otpjevao pjesmu Mate Bulića čiji stihovi glase “Tiho, tiho teče Neretva, nikad više dušo mostova”, a pravi je urnebes nastao kad je otpjevao čuveni hit Šabana Bajramovića “Prokleta je Amerika”, s obzirom na to da je Kotromanović najavio da odlazi upravo u Ameriku.

Kako bi se u Americi prisjetio nekih od najupečatljivijih trenutaka svoje karijere, Ostojić je darovao Kotromanoviću zavjese u kompletu s plastičnom štangom. Kao uspomenu na susret Milanovića i Drage Prgometa u njegovu stanu koji je, kao što je poznato, po svemu sudeći promijenio tijek novije hrvatske političke povijesti.

Komentiraj