#OSTANIDOMA: Policija motociklistima: Cesta nije pista

Ličko-senjska policija u ponedjeljak se porukom ‘Cesta nije pista’ obratila motociklistima koji su proteklog vikenda nakon zimske stanke u izašli na prometnice.

“Tijekom proteklog vikenda, dolaskom ljepšeg vremena, zamijećen je veći broj motociklista na ulicama, koji nakon zimske stanke, nastoje nadoknaditi „propušteno vrijeme“.

S obzirom da većina građana Ličko-senjske županije sluša i poštuje upute Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, ulice i ceste su prazne, stoga se Policijska uprava ličko-senjska obraća svima onima koji strastveno vole brzinu i vjetar u kosi, i iznad svega navalu adrenalina kada se kazaljka na brzinomjeru vrtoglavo penje, da CESTA NIJE PISTA!

Neumorno upozoravamo na opasnosti koje prijete motociklistima i savjetujemo kako vožnju učiniti što sigurnijom, no sada ih podsjećamo da svi zajedno moramo voditi računa o sebi, svojim bližnjima i široj zajednici, kako bi spriječili širenje virusa Covid-19 i što prije dočekali vrijeme „điranja po gradu“, a do tada #OSTANIDOMA”, navodi se u priopćenju policije.

Komentiraj