KK Cedevita

Oliver Mlakar i Mario Petreković pozivaju na utakmicu KK Cedevite

Televizijski voditelj uz kojeg su odrastale generacije, Oliver Mlakar, poznat je i po radu na emisiji Kviskoteka, koja je godina pred malim ekranima okupljala brojne obožavatelje.

Rijetki znaju da omiljeno lice brojnih zabavnih televizijskih formata dijeli istu navijačku strast s popularnim zabavljačem i voditeljem Mariom Petrekovićem. Idoli svojih generacija, svaki u svoje vrijeme, zajedno su se našli na košarkaškim tribinama.

U zabavnom navijačkom spotu Oliver Mlakar i Mario Petreković otkrili su svoju strast prema košarci i klubu za kojeg će sljedećeg vikenda navijati u polufinalu ABA lige.

Najava je to uzbudljive sportske završnice regionalne ABA lige koja publiku očekuje 25. ožujka kad će u Košarkaškom centru Dražen Petrović, snage odmjeriti KK Cedevita i crnogorska Budućnost. Cedevita je ligaški dio okončala sa 16 pobjeda i šest poraza te će u polufinalu igrati protiv podgoričke Budućnosti dok će se u drugom polufinalu sastati Crvena zvezda i Partizan.

Mogući ulazak u Euroligu, gdje ide prvak ABA lige sve je bliži, čemu se posebno veseli veliki broj navijača, koji će uz Cedevitasice, Mlakara i Petrekovića zasigurno još više ugrijati navijačku atmosferu u dvorani i na parketu.

Komentiraj