ODVJETNIK “Moj branjenik Vjeko Sliško nije kriv”

Vjeko Sliško (29) sam se jutros predao policiji nakon subotnjeg sukoba s Hrvojem Petračem. Njegov odvjetnik tvrdi da nije kriv. Kaže i da je cijeli vikend Sliško bio u Zagrebu, javlja Dnevnik.hr.

U poslijepodnevnim satima, doznaje se, da je Sliško ispitan i zadržan u policiji. Policijsko zadržavanje može potrajati do 24 sata i istječe u utorak. Moguće je da će ga tijekom ponedjeljka popodne ispitati u tužiteljstvu te će biti donesena odluka o daljnjem zadržavanju.

Terete ga za nanošenje teških tjelesnih ozljeda i prijetnje. U iznošenju obrane sve je negirao i ponovio da je Petrač prvi počeo time što ga je udario te da su se porječkali oko parkinga. Ponovio je i da je sve tako počelo te da nije povezano sa starim sukobom i ratom klanova.

“Dinamika događaja snimljena je nadzornim kamerama. Moj branjenik samo je pružao otpor”, rekao je Milko Križanović, odvjetnik Vjeke Sliška (29), kojeg je policija privela jer sumnja da je sudjelovao u napadu na Hrvoja Petrača u subotu oko 22:50 ispred zagrebačkog hotela Esplanade.

Komentiraj