Objavljen foršpan i datum prikazivanja pete sezone serije “Money Heist”

Objavljen je foršpan za petu sezonu, ujedno i posljednju, nevjerojatno popularne španjolske serije „Money Heist“ (La Casa de Papel). Peta sezona podijeljena je na dva dijela, a prvi dio premijerno će se početi prikazivati 3. rujna na streaming platformi Netflix. Prema službenom sinopsisu koju je objavio Netflix, u petoj sezoni Profesor se po prvi puta našao u nezavidnoj poziciji. Nema plan za bijeg.

„Banda je zatvorena u španjolskoj banci duže od 100 sati. Uspjeli su spasiti Lisbon ali mračni trenuci ih stižu jer su izgubili jednog svog člana. Profesora je utamničila Alicija Sierra i, po prvi puta, on nema plan za bijeg. Kada se čini da se ništa lošije ne može dogoditi, približava im se nikada snažniji neprijatelj, a to je vojska. Kraj najveće pljačke u povijesti se bliži, ono što je počelo kao pljačka pretvoriti će se u rat“, stoji u službenom priopćenju Netflixa.

Prema nedavnoj izjavi autora serije Álexa Pine, u posljednjoj sezoni ekipa kriminalaca koju predvodi Profesor podijelit će se među sobom. „Gotovo godinu dana razmišljali smo kako da dođe do podjele u grupi. Kako doći do situacije koja je nepovratna za mnoge likove? Rezultat je peta sezona serije. Rat će proizvesti ekstremnu razinu obračuna ali i najuzbudljiviju i epsku sezonu“.

Prema dostupnim informacijama, u petoj sezoni se ponovo pojavljuje i hrvatski glumac Luka Peroš koji, kao dio bande, glumi Marsella.

Komentiraj