Novo vježbalište pod pokroviteljstvom Hrvatske Lutrije otvoreno u općini Oprisavci

Autor:

Hrvatska lutrija

U općini Brodsko-posavske županije, otvoren je novi park sa spravama za vježbanje na otvorenom.

Povodom 50. rođendana, Hrvatska Lutrija objavila je Natječaj za financiranje parkova za vježbanje, kojim je sufinanciran jedan grad ili općina u svakoj županiji. Ulaganjem od 252.000,00 eura, Hrvatska Lutrija je tako jedinicama lokalne samouprave diljem zemlje pomogla u izgradnji sportske infrastrukture od koje koristi ima cjelokupna zajednica.

Otvorenju parka, prisustvovali su načelnik općine Oprisavci gospodin Pejo Kovačević te gospodin Zoran Mlinarević, direktor Regije Istok iz Hrvatske Lutrije.

Gospodin Mlinarević, iz Hrvatske Lutrije pritom je naglasio važnost provedbe projekata u javnom interesu: „Uvijek želimo prijeći korak dalje i vratiti više zajednici. Hrvatska Lutrija zato ulaže u brojne aktivnosti i projekte kojima je cilj razvoj sportske kulture i jačanje lokalnih zajednica“.

Društveno odgovorno poslovanje ključno je u revitalizaciji manjih sredina, a općina Oprisavci, iako mala po broju stanovnika, velika je u zajedništvu i kulturnoj baštini. Stanovnici općine s ponosom njeguju stare običaje, narodne nošnje i kićene kočije.

Sada s ovim ulaganjem Hrvatske Lutrije i općine Oprisavci, stanovnici dobivaju još jedno mjesto okupljanja, gdje će, osim druženja na svježem zraku, moći uživati i u fizičkoj aktivnosti.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.