Nove optužbe protiv Marilyna Mansona istražuje FBI

Još je jedna žena optužila Marilyna Mansona za seksualno zlostavljanje, samo nekoliko tjedana nakon što je glumica Evan Rachel Wood tvrdila da ju je glazbenik zlostavljao tijekom njihove veze. 1. veljače ove godine Evan Rachel Wood i još nekoliko drugih žena optužile su Mansona za seksualno zlostavljanje i manipuliranje. Glazbenik je porekao tvrdnje, rekavši da su svi njegovi “intimni odnosi uvijek bili u potpunosti sporazumni s partnericama”.

Sada se javila i glumica Bianca Allaine koja tvrdi da ju je glazbenik nasilno poljubio 1995. godine kada joj je bilo šesnaest godina da bi seksualnu vezu ostvarili tek tri godine kasnije. “Bila je to vrlo zbunjujuća veza i, gledajući unatrag, osjećam da je bila emocionalno nasilna”, rekla je za The Sun. “Bila sam zaljubljena u njega i mislila sam da je to obostrano. Samo sam željela redovitu vezu s njim.” Allaine je ustvrdila da je Manson “bio jednu minutu bio vrlo drag, a onda bi me omalovažavao pred svojim prijateljima. Kada bi bio sa svojom pratnjom ili prijateljima, govorio bi mi da sam debela”, rekla je. “Tada sam bila još niska i imala viška kilograma. Najgore je bilo što mi je jednom rekao da izgledam poput prljave meksičke vještice jer imam maslinastu kožu. Namjerno bi rekao takve stvari kako bi se osjećala loše zbog svog izgleda.”

U njezinoj izjavi stoji da je FBI umiješan u slučaj, a izjavila je i da je zakazala sastanak s agentima FBI-a u Marylandu. “Reći ću FBI-u sve što znam. Samo se nadam da nas neće iznevjeriti”, rekla je. “Oni ovo shvaćaju vrlo, vrlo ozbiljno, što bi i trebali.” Dodala je: “Rekla sam jedan dan da to više ne mogu podnijeti, pa sam kontaktirala hitnu liniju, dovoljno me je terorizirao. Zastrašujuće je jer nikada prije nisam razgovarala s agentom FBI-a. Bila je opušten razgovor, ali još uvijek se bojim.” Ova vijest stigla je nakon izvješća da će odjel šerifa okruga Los Angeles istražiti navode o zlostavljanju protiv Mansona. Glumica iz serije ‘Igra prijestolja’ Esmé Bianco također je optužila glazbenika za zlostavljanje, tvrdeći da ju je progonio sjekirom po svom domu. Inače, Phoebe Bridgers prepričala je svoje navodno iskustvo s Mansonom, tvrdeći da joj je rekao da je imao “sobu za silovanje” u svojoj kući kad ga je posjetila kod kuće kao tinejdžerica. Manson je izbačen iz svoje izdavačke kuće Loma Vista nakon što su optužbe objavljene u javnosti.

Njegova booking agencija CAA i dugogodišnji menadžer Tony Ciulla također su ga napustili, a potvrđeno je i da će njegovi nastupi biti uklonjeni iz TV emisija ‘American Gods’ i antologije ‘Creepshow’.

Komentiraj