Nova sezona najveće poslovne utrke u regiji

Autor:

Prošlog tjedna, na Dan žena, najavljena je nova sezona najveće regionalne poslovne utrke HT B2Run. Četiri HT B2Run utrke ove će se, pete godine zaredom, trčati u četirima hrvatskim gradovima – Splitu (25. 4.), Rijeci (23. 5.), Osijeku (12. 6.) i Zagrebu (3. 10.). Do sada je utrku istrčalo više od 8.500 trkača iz više od 500 domaćih i inozemnih kompanija s adresom poslovanja u Hrvatskoj, a ove godine očekuje preko 10.000 trkača. Prema riječima Danijele Somek, članice organizacijskog odbora utrke, ove se godine HT B2Run utrke razlikuju po novostima:

“Hrvatske B2Run utrke od ove godine dio su međunarodne B2Run obitelji. Ovime će naši trkači trčati pod istim nazivom kao i više od 250.000 sudionika iz jedanaest država. Otvorili smo priliku za nove trkače u novim kategorijama poput obrta i udruga ili klubova“.

Utrku ove godine od prethodnih razlikuje i njen humanitarni karakter. Humanitarnu notu HT B2Run utrke predstavila je Nina Išek Međugorac, direktorica korporativnih komunikacija Hrvatskog Telekoma:

“Ideja je da mjerimo najbrže prolazno vrijeme svih trkača u sva četiri grada, a u gradu koji pobijedi HT će provesti program digitalnog opismenjavanja lokalnog stanovništva. U današnje vrijeme tehnologija mora biti svima jednako dostupna i razumljiva.“

Prijave za HT B2Run utrku otvorene su na www.b2run.hr.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.