Nord Produkt se ove godine predstavio na Međunarodnom sajmu u Riminiju

Nord Produkt

Nord Produkt se ove godine predstavio na Međunarodnom sajmu ugostiteljstva i hotelijerstva u talijanskom gradu Riminiju.

Nakon prošlogodišnjeg velikog uspjeha luksuzne mobilne vile Navis koja izgledom nalikuje jahti, ovogodišnja zvijezda sajma bila je mobilna kućica Stellar 771-M, koja je inspirirana smionom imaginacijom intergalaktičkih putovanja pokazuje budućnost luksuznog stanovanja.

Ova luksuzna mobilna kućica je kombinacija futurističkog dizajna i vrhunskih smart home rješenja, ekskluzivno uređenim interijerom se proteže hexa forma kao rezultat inovativnog promišljanja arhitektonske estetike i funkcije.

SIA Hospitality Design, međunarodni sajam ugostiteljstva i hotelijerstva, ove je godine obilježio svoje 68. izdanje kroz koje se etablirao kao najveći događaj u Italiji za sve stručnjake s područja hotelijerstva.

Nord Produkt je hrvatski proizvođač mobilnih kućica za kampove, jedan od tržišnih predvodnika i proizvođača u segmentu opremanja kupaonica i kuhinja u domovima, poslovnim prostorima i turističkim objektima.

Komentiraj