EPA/STEPHANIE PILICK

NIJE GUBIO VRIJEME NAKON RAZVODA OD MISS PIGGY Kermitova nova ljubav je svinja Denise

Zvijezda Muppet showa, žabac Kermit nakon razvoda od svoje dugogodišnje partnerice Miss Piggy nije gubio vrijeme i trenutačno je u vezi s članicom marketinškog tima tv-mreže ABC, piše Independent.

Vezu sa svinjom Denise, Kermit je potvrdio i na Twitteru. “Njezino ime je Denise. Jedna je od šefica marketinškog tima ABC-ja. Zapravo je jedna od najzaslužnijih za pokretanje novog showa… Jednostavno volim svinje”, rekao je u jednom intervjuu.

 

  • Vijest o razvodu popularnih likova Muppet showa objavljena prošli tjedan šokirala je njihove obožavatelje. U zajedničkom priopćenju objavili su da su nakon brojnih razmirica i dubokog promišljanja donijeli tešku odluku o prekidu ljubavne veze no da namjeravaju nastaviti suradnju u raznim projektima.

 

Za portal E!News Kermit je kazao još neke pojedinosti o prekidu: “Ponekad se dogodi da s nekim provedete niz godina i odjednom shvatite da ste odavno krenuli različitim smjerovima, a kad ste svinja i žabac, ti smjerovi mogu biti ekstremno udaljeni.”

Iako skeptični promatrači smatraju da je informacija o prekidu marketinški trik uoči početka emitiranja nove serije o popularnim Muppetima, Miss Piggy je potvrdila da vijest o razvodu nije puka glasina te je u međuvremenu glumcu Alanu Cummingsu tweetala da poruči svojim “slatkim, slobodnim prijateljima” da je ponovno slobodna.

O novoj Kermitovoj izabranici Denise zasad nema podrobnijih informacija.

Komentiraj