NI POGLED MU NEĆE BJEŽATI DRUGOJ Zauzdajte ga fantastičnim seksom

Autor:

Pixabay

Kako bi veza s partnerom bila što bolja, čvršća i uspješnija, strasti nikada ne bi trebalo manjkati, što se često događa u ljubavnim odnosima.

Budući da muškarci usputni seks ne povezuju s emocijama,  skloniji su takvim izletima. Evo savjeta ženama kako muškarcu zavrtiti glavom (gornjom i donjom!) te ga vezati uza se da više nikada ne poželi ni jednu drugu.

Muškarci vole gledati

Prestanite se skrivati, voditi ljubav spuštenih roleta ili s navučenim zavjesama. Ne gasite svjetla na noćnom ormariću. Ne gasite ih uopće. Muškarci vole uživati u pogledu na svoju partnericu.

Ne ulijećite u krevet ogrnuti kućnim ogrtačem, ručnikom koji doseže do listova ili u spavaćici koju ćete skinuti ispod pokrivača. Iako niste savršenih proporcija, nemojte se sramiti svoga tijela.

Prošetajte zavodljivo ispred partnera, štoviše ni jedan striptiz ne bi bio naodmet… Zar doista mislite da muškarac kad ga puca adrenalin i hormoni vidi 3-4 kilograma viška?!? Vjerujte da ne. On voli voditi ljubav s vama na način da u vama može uživati pri pogledu na grudi, noge, guzu te da mu izrazom lica date do znanja je li ono što radi, dobro i je li na najboljem putu da dosegnete vatromet strasti. Užitak zajamčen – 100%.

Ukoliko ste nešto hrabriji, nije loše da u posjet dođete partneru u cipelama s vrtoglavo visokim potpeticama, savršeno sređeni, ogrnuti samo dugačkim kaputom, bundom i da ispod nemate gotovo ništa (eventualno dugu nisku bisera koja klizi preko grudi do doline užitka ili izazovno donje rublje koje više otkriva nego sakriva pa kad vam otvori vrata da ostane u šoku. U pozitivnom smislu riječi.

O čemu sanja/što ga pali?

Ne vole svi muškarci sve stvari. Baš kao ni žene. Dobro slušajte svog partnera što mu godi, a što ga odbija. Otvoreno razgovarajte s njim o onome što ga osobito izluđuje tijekom vođenja ljubavi i na koji način voli da mu ugađate. Naravno, i on vama.

Muškarci su vrlo direktni i iskreni kad su u pitanju preference u seksu. Rijetko kada okolišaju. Takav razgovor trebao bi se voditi u opuštenoj atmosferi (nije nužno da to bude u krevetu!) te da se tome ne pristupa kao nekom „problemu“ koji vas muči, već neka to bude ugodan razgovor u kojem otvoreno želite doznati više o partneru i njegovoj intimi.

On to voli… nježno

Muškarci vole nježne dodire, osobito kad je riječ o oralnom seksu. Pretjerano stiskanje, navlačenje i nošenje prstenja pri „ručnoj obradi“ nije preporučljivo. Štoviše, mogli biste ozlijediti partnera.

Blagi pokreti tijela uz tijelo i lutanje ruku od vrata naniže uspalit će skrivene strasti. Isto tako, pazite što radite s usnama. One moraju biti meke, vlažne i podatne, a sinkronizacija usana, jezika i ruku – prava je formula

Igrajte se toplo-hladno

Dosadu i predvidljivost, baš kao i gore spomenutu sramežljivost, ostavite ispred vrata spavaće sobe. Ima li što gore od toga da svaki put imate dobro poznati ritual predigre i vođenja ljubavi, program kojeg se držite bez odstupanja,  tako da vaš partner već unaprijed zna što će se dogoditi. Pa koga to uopće može uzbuditi, a kamoli dovesti do vrhunca?

Vruće igre tijekom vođenja ljubavi tijekom kojih ćete prvo polako, a potom žestoko i tako naizmjence uzbuđivati frajera, više su nego dobrodošle. Na taj način možete odgađati orgazam i „paliti“ ga dok totalno ne poludi. Kad dođe do vrhunca slijedi totalna eksplozija.

Sad me vidiš – sad me ne vidiš

Poigrajte se s partnerom na način da mu zavežete maramu ili šal preko očiju. Oduzimanje osjetila vida bit će dodatni uzbuđujući element koji će ionako uzavrelu atmosferu učiniti još napetijom i strastvenijom.

Masaža + all inclusive

Osim erotskih dodira i maznih pokreta, cijelu predigru začinite senzualnom masažom tako da vaš partner dobije „tretman“ koji mu danima neće izlaziti iz glave. U drogeriji nabavite lubrikante, eterična i masažna ulja kojima ćete ga „obraditi“ tako da mu neće pasti na pamet pogledati druge, a kamoli da pomisli švrljati unaokolo.

Nove poze

Razmijenite iskustva s prijateljicama, prosurfajte internetom ili u knjižari pronađite literaturu koja će vam pomoći u osmišljavanju novih poza. Osim misionarskog, doggy stila ili poze 69, postoje i mnoge druge kojima možete obogatiti svoj seksualni život.

Crknuta riba – out/ dirty words – in

Osim vizualnog podražaja muškarci vole čuti kako njihova partnerica uživa u zajedničkim milovanjima i vođenju ljubavi, kao i aktivno sudjelovanje u seksualnom činu.

Stoga ne libite se izreći što želite da vam partner radi i ne ležite poput „crknute“ ribe u krevetu. Akcija, uzdasi i poneka prosta riječ zapalit će maštu vašeg partnera. I ne, neće vas smatrati „lakom“ ženskom.

 

 

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Avatar photo
isabelkedem223

prije 6 dana

Žao mi je što sam ovo stavio na internet, ali nemam drugog izbora nego ispuniti svoje obećanje dr. APATI, moćnom bacaču čarolija koji mi je pomogao vratiti mog bivšeg muža koji je već bio dva tjedna bez pozdrava sa mnom. tako bolno iskustvo za mene jer on je moja prva ljubav i moj život se vrti oko njega, ali kada me je ostavio zbog druge dame, lila sam suze i pokušala sve da ga zaboravim, ali duboko u mom srcu to je bilo tako nemoguće jer sam ga toliko voljela usprkos boli od koje sam patio. Jedne vjerne večeri pročitao sam komentar o dr. APATI, moćnom bacaču čarolija koji može pomoći vratiti bivšeg ljubavnika ili spojiti razoreni dom i više, isprva je bilo kao šala jer nikad nisam vjerovao u magiju. a dr. APATA mi se dokazuje dovodeći svog muža kući nakon dva dana njegove ljubavne čarolije na mom mužu. hvala dr. APATA što si me ponovno učinila kompletnom ženom i vratila izgubljenog ljubavnika, nastavit ću dijeliti ovo kome je možda važno popraviti sve u braku, umjesto da dijelim suze ili prolazim kroz infarkt, samo ljubazno kontaktirajte dr. APATU NA njegovu kontakt e-adresu ispod ([email protected]), samo ga kontaktirajte i vidite što on može učiniti. Također možete nazvati WhatsApp putem njegovog broja +447307347648. Sretno vama koji ste ikada dali ovu probu. Pozdrav! Samo kontaktirajte dr. APATU na njegovu adresu e-pošte za kontakt u nastavku ([email protected]), samo ga kontaktirajte i vidite što on može učiniti., Također možete nazvati WhatsApp preko njegovog broja +447307347648, sretno