DA BI MALI POSTAO VELIKI Partner vam nije obdaren? Ne očajavajte, rješenje je nadohvat ruke

Autor:

Pixabay

Zaljubili ste se preko ušiju u muškarca koji nije obdaren? I koliko god vi sebe pokušavali uvjeriti da veličina nije bitna, teško vam polazi za rukom, osobito kada osjetite taj manjak na vlastitoj koži… Jednostavno vas On ne dotiče koliko bi trebalo.

Nemojte očajavati, rješenje postoji i jednostavno je. Sve što trebate je, osloboditi se okvira u kojima funkcionirate, maknuti se od poza koje preferirate, a koje su dosad za vas radile i prakticirati one koje će vašem dragom osigurati da dođe do izražaja.

Uostalom, ionako ne postoji objektivno mjerilo za ono što se smatra malim ili velikim penisom. Studija iz 2019., objavljena u časopisu Journal of Sex and Marital Therapy pokazala je da većina muškaraca precjenjuje veličinu svoje “opreme”, zbog biološki netočne korelacije između veličine penisa i muškosti.

Manji penis, sam po sebi ne znači loš seks, kao što ni onaj veći ne jamči orgazam. “Zapravo, važno je kako ljubavnik koristi penis koji ima”, kaže seksualna edukatorica Searah Deysach, za portal Well and Good.

U nastavku vam otkrivamo nekoliko poza koje bi vas mogle zadovoljiti u slučaju da niste oduševljeni proporcijama.

Kaubojka

Svaki položaj u kojem ćete omogućiti svome partneru da što dublje uđe u vas dobrodošao je u slučaju kada je penis nešto manji. Kaubojka, odnosno vi na njemu, poza je koja funkcionira. Isto tako, odličan izbor je i muškarcima omiljen doggy style.

Prone bone

Ova poza je odlična ne samo za seks s manje obdarenim muškarcima, već i u slučaju kada vas bole križa ili kada nemate energije za neku žešću akciju. U prone bone pozi ležite na trbuhu, a partner vas opkorači i klekne iza vas ili legne na vas. Pritom se može osloniti na laktove. U ovoj pozi dolazi do duboke penetracije i intenzivne stimulacije G-točke, a s obzirom na to da su vam noge skupljene, osjetit ćete svaki njegov centimetar – i još više!

Uzdignuta misionarska

Lezite na leđa i stavite si pod zdjelicu jastuk. U ovoj pozi penis prodire dublje, ali i stimulira G-točku. Za još intenzivniji doživljaj dignite noge na njegova ramena, a za još jači – prekrižite ih i spustite mu ih samo na jedno rame ili, ako ste gipki pošaljite ih tako prekrižene prema svome ramenu.

Oslobodite se megalomanije

I za kraj, ono što je najvažnije, pokušajte se osloboditi megalomanskih sklonosti i budite zadovoljni onime što imate. Ako očekujete da će seks biti loš, vjerojatno će biti loš.

Ako ulazite u seksualni odnos sa željom da vam je partner obdareniji, svjesno zaustavite taj misaoni obrazac i zamijenite ga osjećajem zahvalnosti za ono što vam vaš partner može pružiti, onime čime raspolaže – duboki osjećaj intimnosti i sigurnosti, nježnost, uzbuđenje, djecu… Nabrajajte dalje. Do ušiju ste zaljubljeni pa vam ovaj zadatak ne bi trebao biti težak.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.