Instagram

NE KRADI OD SERENE! Slavna tenisačica uhvatila kradljivca svog mobitela

Ako itko ima najmeru pokuašti opljačkati najbolju svjetsku tenisačicu Serenu Williams, topli savjet je da to ne učini. Jer, američka će ga tenisačica ganjati po ulici i – uloviti.

Osvajačica 21 Grand Slam turnira ostatak godine nalazi se na ‘godišnjem’ kako bi se oporavil od ozljeda. Na svojim profilima na društvenim mrežama tenisačica je objavila priču kako joj je jedan muškarac pokušao ukrasti mobitel. Objavu je popratila vlastitom fotografijom u kostimu Super-žene.

“Čovjek je zgrabio moj mobitel i počeo bježati. Bez razmišljanja sam ustala sa stolice u restoranu i počela trčati za njim. Nije mi mogao pobjeći – bila sam prebeza za njega”, piše Serena.

Dodala je kako ga je smireno i ljubazno zamolila da joj vrati telefon, ako je ‘slučajno’ uzeo krivi telefon. “Ostao je bez teksta. Sigurno to nije očekivao. Nakon nekog vremena je rekao je da je stvarno uzeo krivi telefon”, priča dalje Serena dodajući kako je dobila ovacije gostiju restorana.

Zaključila je kako je ovo ‘pobjeda za sve žene’ te kako je pokazala svakom muškarcu da se može suprotstaviti nasilnicima.

Komentiraj