Natalija Prica i Gzim Redžepi podnijeli ostavke

Nekadašnja bliska suradnica pokojnog gradonačelnika Zagreba Milana Bandića Natalija Prica podnijela je neopozivu ostavku na funkciju članice Upravnog vijeća zagrebačke Specijalne bolnice za plućne bolesti.

U odluci koju je 16. rujna potpisao zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević stoji: “Dužnosti člana Upravnog vijeća Specijalne bolnice za plućne bolesti, Zagreb, Rockefellerova 3, razrješuje se dr. sc. Natalija Prica, dr. med. dent.”, prenosi Index.

Osim Natalije Price, neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Upravnog vijeća KB Sveti duh, ali i predsjednika Doma zdravlja centar, podnio je dr. Gzim Redžepi, još jedan bliski Bandićev suradnik.

Podsjetimo, Bandićeva bliska suradnica Natalija prica izjavila je nedugo nakon smrti gradonačelnika, da je o Bandićevoj smrti saznala – iz medija. No, Nacional je objavio da se ta njena službena verzija kosi s onim što je o tom događaju temeljem telefonskih poziva i lokatora signala rekonstruirao USKOK i s onim što je o tom događaju USKOK-u ispričao Gzim Redžepi, Bandićev bliski suradnik i ugledni pulmolog koji ga je u toj noći pokušavao oživljavati i koji je, uostalom, i zvao Hitnu pomoć, ali ne izravno, već preko Vjekoslava Jeleča, pročelnika gradskog Ureda za zdravstvo.

EKSKLUZIVNO: Ujutro burek s nogu na Dolcu s arapskim tajkunom, popodne sastanak s doktorima, a navečer fatalni infarkt u društvu ljubavnice

Nacional je rekonstruirao da je Bandić posljednje sate svog života proveo u jednom od Ivanovićevih stanova, ali je pitanje je li on inicijalno tamo bio upravo s Ivanovićem i drugim svojim prijateljem, liječnikom Gzimom Redžepijem. Ili je upravo taj Ivanovićev stan koristila Natalija Prica.

EKSKLUZIVNO: Intrigantni detalji iz posljednjih sati života Milana Bandića bude sumnju da su zataškane neke okolnosti s kime je bio kad mu je pozlilo

DORH je u ožujku potvrdio da je počeo s izvidima o okolnostima smrti dugogodišnjeg zagrebačkog gradonačelnika Bandića. Aktivirali su se nakon što je aktivist i stručnjak za zaštitu osobnih podataka Stjepan Perko podnio kaznenu prijavu protiv Bandićeva suradnika Gzima Redžepija, bliske suradnice Natalije Price, poduzetnika Sergija Ivanovića i nepoznatog počinitelja.

Perko podnio kaznenu prijavu protiv Natalije Price i još tri osobe: “Koliko je poziva bilo prije nego što je zaista poslana stručna pomoć unesrećenome?”

 

 

 

Komentiraj