Nakon tri propala braka Drew Barrymore ne zna kako naći frajera

Drew Barrymore gostovala je u srijedu u emisiji „CBS Mornings“ gdje je iskreno govorila o izazovima s kojima se suočava kao samohrana majka koja bi trebala izlaziti s muškarcima. Naime, 46-godišnja glumica ima dvije kćeri, 9-godišnju Olive i 7-godišnju Frankie, iz braka s bivšim suprugom Willom Kopelmanom i tvrdi kako se više nikada neće udati.

„Imam dvije curice i ne želim dovoditi muškarce u svoj dom. Mislim da će trebati puno vremena da upoznam nekoga prije no što ga predstavim svojim kćerkama“, ustvrdila je Drew Barrymore dodajući „Ne znam kako, kao samohrana majka, izlaziti s muškarcima“.

Drew Barrymore i Kopelman četiri su godine bili u braku a razveli su se 2016. godine. On radi kao savjetnik u svijetu umjetnina te se prošle godine vjenčao s  Alexandrom Michler, direktoricom modnog odjela u magazinu Vogue. „Otac moje djece sretno se ponovo oženio s najdivnijom ženom na svijetu. Moja djeca imaju fenomenalnu pomajku“, objasnila je Drew Barrymore i rekla kako oni izvrsno funkcioniraju dok ona prolazi kroz čistilište.

Drew Barrymore nema partnera otkako se razvela ali je počela povremeno izlaziti s muškarcima prije dvije godine. Kaže kako traži muškarca koji nije zainteresiran za brak jer nema razloga za tako nešto, ali bi mogla živjeti s nekim. Prije no što se vjenčala s Kopelmanom 2012. godine, Drew Barrymore je bila u braku s producentom Jeremyjem Thomasom od 1994. do 1995. a nakon toga s glumcem Tomom Greenom od 2001. do 2002. godine.

Komentiraj