Nakon 14 godina Brad Pitt i George Clooney zajedno u novom filmu

Hollywood je poludio za filmom o kojem se ne zna ništa. Filmske kompanije Sony, Lionsgate, Apple, Netflix, Amazon, Annapurna, Universal, MGM, i Warner Bros nude desetke i desetke milijuna dolara kako bi upravo oni dobili prava na prikazivanje ovog filma. Tajna je u tome da će se nakon 14 godina u tom filmu ponovo u glavnim ulogama naći George Clooney i Brad Pitt. Film će režirati Jon Watts koji se proslavio režijom posljednje „Spider-Man“ trilogije. Film nema naslov a o njegovoj radnji se malo zna, tek toliko da Pitt i Clooney glume dva fiksera koji će se susresti na istom zadatku.

Nije ni čudo da se najveće filmske kompanije natječu za dobivanje prava na ovaj film. Brad Pitt i George Clooney, čije će kompanije producirati ovaj film, posljednji puta su se našli zajedno na filmskom platnu u filmovima „Oceanovih 11, 12 i 13“ te u komediji braće Coen „Spaliti nakon čitanja“. Uspjeh na kino blagajnama je osiguran, možda i neka nagrada poput Oscara, a na temelju toga svaki od njih dvojice može računati na honorar ne manji od 20 milijuna dolara.

Ime Jona Wattsa doprinosi zanimljivosti ovog projekta. Njegova dva Spider-Man filma „Daleko od kuće“ i „Poratak kući“ zajedno su na kino blagajnama zaradili 1,1 milijardi dolara dok će se krajem godine u kinima naći i treći dio njegove trilogije pod nazivom „Spider-Man: No Way Home“. Zahvaljujući tim uspjesima Wattsu je već dodijeljena režija novog filma iz franšize „Fantastična četvorka“.

Komentiraj