MÜLLER U UNITEDU? Bayern poručio kako njihov napadač ‘nema cijenu’

Lintao Zhang/Getty Images

Bayern München poručio je kako nema namjeru prodati Thomasa Müllera (25) nakon što je Bild objavio da Manchester United sprema ponudu za njemačkog napadača u iznosu od čak 60 milijuna funti (85 milijuna eura).

“Nije Thomas izazvao ovo ludilo, već njegove izvedbe. Rummenigge je bio u pravu kada je rekao da je on igrač koji nema cijenu”, rekao je sportski direktor Bavaraca Matthias Sammer. Müller s Bayernom ima ugovor do 2019. godine.

 

  • United je iz Bayerna već doveo veznjaka Bastiana Schweinsteigera, a njemački prvaci očajno žele zadržati Müllera koji se nameće kao nasljednik Schweinsteigerove uloge kao vođe tima.

 

“Mogu umiriti brige svih navijača Bayerna. Više niti jedan igrač neće otići u Manchester United”, rekao je nakon prodaje Schweinsteigera direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

Trener Manchestera Louis van Gaal od Müllera je napravio okosnicu momčadi dok je sjedio na klupi Bayerna od 2009. do 2011. godine. Magazin ‘Kicker’ Müllera je opisao kao van Gaalovog ‘najboljeg učenika’. Sam Müller je 2010. godine van Gaala nahvalio rekavši kako je tehnički genije zbog kojeg su igrači bolji.

Komentiraj