MOURINHO Drogba priča samo da bi prodao knjige, a Costa loše čita igru

EPA/ABIR SULTAN

Trener Chelsea Jose Mourinho komentirao je izjave bivšeg napadača ‘Bluesa’ Didiera Drogbe u kojima je 37-godišnji napadač rekao kako Chelsea više nema vođa u momčadi koliko ih je nekada imao.

Mourinho je kazao kako nema previše interesa za Drogbine izjave. “Kada nešto kažete jer želite prodati što više knjiga, ne čitam to”, poručio je Mourinho. “Volim pročitati intervjue s velikanima poput Drogbe s nekim dobrim novinarom, ali ovo nije bio intervju, već čista reklama za knjigu”, dodao je.

Komentirao je portugalski trener i Diega Costu, koji je u posljednjih deset mjeseci zabio svega sedam golova. U Tel Avivu su se čak uspjeli i posvađati na travnjaku zbog lošeg kretanja španjolskog napadača.

“Costa ne čita igru dobro. To je moje mišljenja, a kao napadač moraš biti u stanju čitati igru. Moraš igrati ne kada ti imaš loptu, već kada ju imaju drugi. Moraš znati predvidjeti stvari i brže čitati igru”, objasnio je. “Sve je akumulacija samopouzdanja. Nećeš opet ući u top formu samo zato što si dao gol Norwichu. To je proces”, dodaje.

Ipak, tvrdi kako je njegov odnos s Costom odličan. Poručio je kako su se nakon utakmice u Izraelu ‘izljubili i izgrlili’. “Sve je Ok, nema nikakvih problema. Rekao sam mu za vrijeme utakmice da se ne kreće dovoljno, onda mi je i on udijelio nekoliko lijepih riječi. Ništa strašno”, zaključio je, prenosi Independent.

Komentiraj