MOST "Dužnost je budućim generacijama ostaviti uređenu i pravednu Hrvatsku"

Marko Lukunic/PIXSELL

Mostovi kandidati za europarlamentarne izbore u subotu su, uz druženje s građanima uoči Uskrsa, dijelili pisanice na zagrebačkoj tržnici Dolac, potom na Trgu bana Jelačića i Cvjetnom trgu te su pozvali građane da izađu na europarlamentarne izbore jer je, kao su istaknuli, dužnost sviju da se budućim generacijama ostavi uređena i pravedna Hrvatska.
Potrebe i interesi hrvatskih građana ključni su u budućem djelovanju Mosta i zato smo željeli izravno razgovarati s građanima, čuti njihovo mišljenje i informirati ih o značaju predstojećih izbora i o utjecaju odluka Europskog parlamenta na živote svih građana, istaknuli su Mostovi kandidati.
Mostov kandidati za europarlamentarne izbore Ivan Bekavac rekao je kako građani često nemaju izravan kontakt s političarima, a Most im se ovom prilikom želi približiti.
Građane je pozvao da izađu na EU izbore te istaknuo kako je najveća dužnost sviju da se budućim generacijama ostavi uređena, pravedna i zdravija Hrvatska, drugačija od ove danas.
“Prilika je na ovim izborima za EU parlament pokazati vrijedi li se boriti za Hrvatsku – jesu li je građani spremni mijenjati i jesmo li svjesni koliko se svi trebaju uključiti ili Hrvatska nije zemlja u kojoj su građani sposobni i spremni graditi budućnost”, istaknuo je.

Komentiraj