Saborski zastupnik Darko Milinović u četvrtak je u emisiji ‘Pressing’ N1 televizije komentirao aferu ‘Mostov kum’ i Božidara Kalmetu.

“Moglo bi biti da Metković obiluje stručnim kadrom, malo se šalim. Nema razloga da ne vjerujem Grmoji i Mostu kad kažu da kumstvo nema nikakve veze s tim. Želim vjerovati da je to najstručnija osoba koju je Most ponudio kao kadar”, rekao je Milinović dodajući kako to mjesto očito pripada Mostu. “Budući da je najstručniji, ne zadovoljava uvjete natječaja pa su morali promijeniti Statut i sve je jasno”, kaže.

Navodi i kako je Kalmeta, realno, teret HDZ-u. “Ja sam taj koji pruži čovjeku ruku kad je u problemu. Ja i Kalmeta nikad nismo bili zajedno vani ni na ručku. Ja i on volimo nogomet, ali dok je bio u Vladi nikad nismo igrali nogomet”, rekao je Milinović dodajuči kako misli da, bez obzira na optužnice, Kalmeta razmišlja o povlačenju s političke pozornice. “Plenković će morati razgovarati s njim. Kalmeta je član HDZ-a iza kojeg stoje sve izborne pobjede i to iziskuje ozbiljan razgovor”, kaže.

Milinović poručuje kako sebe ne smatra kontroverznim političarom.

Komentiraj