Tomislav Miletic/PIXSELL

Milan Bandić izašao iz bolnice

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u utorak ujutro izašao je iz bolnice, prenose 24sata. Njegova zamjenica Jelena Pavičić Vukičević jučer je i najavila kako će se Bandić danas vratiti na posao.

Zagrebački gradonačelnik iz bolnice zapravo neće na kućnu njegu, već je u 8 sati ujutro održao kolegij sa suradnicima, piše Dnevnik.hr.

Bandić će ostatak jutra biti na više sastanaka, a od podne će početi s javnim dnevnim aktivnostima.

U podne će u Gradskoj upravi primiti betlehemsko Svjetlo mira, u 14 sati bit će na božićnom susretu zapovjednika zagrebačkih ratnih postrojbi u Dvercu. Bandić će u 15 sati otvoriti sanjkalište na Cmroku, a u 16 sati će krenuti u obilazak adventskih događanja te obići Tunel Grič, Strossmayerovo šetalište, Gornji grad i Klovićeve dvore. Na kraju će, u 19 sati, zagrebački će gradonačelnik na Sljemenu otvoriti skijašku sezonu.

Zagreb: Gradonačelnik Bandić napustio vijećnicu uoči glasovanja o proračunu 13.12.2018., Zagreb – Gradonacelnik Milan Bandic izasao je iz bolnice gdje se lijeci nakon plucne embolije i dosao na 18. sjednicu Gradske skupstine na cijem je dnevnom redu neizvjesno glasovanje o proracunu. Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Podsjetimo, Bandić je 7. prosinca hospitaliziran na zagrebačkoj Klinici za plućne bolesti na Jordanovcu gdje se liječio od plućne embolije.

Iz bolničkog je kreveta smijenio gradske zastupnike Neovisnih za Hrvatsku Zlatka Hasanbegovića, Brunu Esih i Anu Lederer sa njihovih funkcija, a prošlog je četvrtka stigao na sjednicu Gradske skupštine, gdje je prošao njegov proračun. Također, dok je ležao u bolnici USKOK je protiv njega podigao još jednu optužnicu.

Komentiraj