Meritas i Mare Milin u Johannu Francku

facebook.com

One su vlasnice najljepših ljubavnih pop hitova, uz njih plešemo već 20 godina, a prvoga petka u studenom (2.11.) upoznat ćemo ih u live electric sastavu u prostoru u kojem još nisu nastupale.

Meri i Anita pozivaju na ‘Meritas electric u Johannu Francku’, glazbenu poslasticu koju su pripremile samo za ovu priliku. Osim hitova kao što su “Sami na ulici”, “Igra”, “Budi blizu” ili “Ova ljubav”, poznati duo će razveseliti prisutne i ponekom obradom bendova poput Depeche Mode ili Mando Diao.

“Posebno nam je drago nastupati u Johannu Francku, tamo još nismo pjevale. Pripremamo večer punu plesa i naših pjesama prilagođenih za ovaj prostor i našoj publici u izlasku s društvom”, poručile su Meritas.

Nakon njihova nastupa za DJ pult dolazi iznenađenje, Mare Milin ostavit će foto opremu kod kuće i doći s pravom “girl power playlistom”, od Cindy Lauper preko Nine Simone i Madonne pa sve do Gwen Stefani i Janelle Monae.

“Preko swinga, r’n’b iz originalnog doba, pop-rocka pa do suvremenih ritmova, sve plesno, par stvari za njihanje bokovima, a sve ostalo lagano šiz”, rekla je Mare Milin o svojoj prvoj suradnji s duom Meritas.

Nakon Mare Milin, DJ pult preuzima DJ Grade.

Komentiraj