MK Brod-Slavonski Brod, facebook.com

Mega Bikers Susreti po petnaesti put u Slavonskom Brodu

Mega Bikers Susreti u Slavonskom Brodu u svojih 15 godina prerasli su u pravi mega festivalsko motoristički spektakl te dovukli mnogobrojne posjetitelje iz ostalih mjesta Slavonije, regije i Europe.

Riječ je o jednom od najvećih događanja u Slavoniji i gotovo je nemoguće naći poznatiji band iz regije koji nije svirao na ovom eventu. Gosti su bili i legendarni engleski rockeri Uriah Heep, kad se okupilo preko 20 000 posjetitelja iz cijele regije, čime je Moto klub Brod podigao standarde, mobilizirao i ujedinio čitav grad.

Na Mega Bikers Susretima sudjeluju bajkeri iz cijele Hrvatske, a dolaze i gosti iz Velike Britanije, Njemačke, Italije , Švicarske, Mađarske, Slovenije, Austrije. Za vrijeme održavanja susreta i uz utrku ubrzanja, uz koju se skupi i po nekoliko tisuća ljudi, Slavonski Brod jednostavno živne, hoteli se pune, taxisti voze i odvoze posjetitelje…

 

Na ovogodišnjem izdanju Mega Bikers susreta u glazbenom dijelu programa kroz dvije večeri nastupit će ukupno 12 bendova. U petak (11. svibnja) sviraju Opća Opasnost, Atomsko sklonište, The Unimogs, Dino Jelusić, The Trio( AC/DC tribut band) i The Rockeri. U subotu (12. svibnja) sviraju Brkovi, Aerodrom, Teška industrija, The Trio, Plus Rock i Bravo Band, a u predahu između svirki, u šatorima nam dobru zabavu garantiraju brodski DJ-i.

Osim ovako bogatog glazbenog programa, u subotu (12. svibnja) održat će se i utrka ubrzanja u 12 sati na Zapadnoj obilaznici Slavonskog Broda, a potom, u 17 sati, na tisuće bikera provozat će se na svojim motorima ulicama grada u velikom svečanom defileu.

Mega Bikers Susreti održavaju se od 11. do 13. svibnja u Slavonskom Brodu na ŠRC Poloj, prekrasnoj riječnoj plaži i prostoru idealnom za kampiranje i odmor, a navečer za vrhunsku zabavu i provod.

Ne sumnjamo da će i ove godine motorijada privući na tisuće posjetitelja.

Komentiraj