Medvednica outdoor festival vam i ove godine garantira zabavu na Medvednici – u petak, 14. rujna u večernjim satima, uronite u uzbudljivi svijet outdoora u sklopu Medvednica outdoor film festivala, a u subotu, 15.rujna priključite se brojnim sportsko rekreativnim aktivnostima na otvorenom!

MOF je festival za cijelu obitelj. Bez obzira na to bavite li se sportom ili ne, na MOF-u imate mogućnost okušati se u raznim rekreativnim aktivnostima kao što su trčanje, penjanje, biciklizam, ples na svili, slackline i drugo.

Ovo je prvi outdoor festival organiziran u ovom dijelu Zagreba, pa i Hrvatske, s naglaskom na približavanje sporta u prirodi svim građanima, popularizaciju outdoora u širem smislu te povezivanju klubova i svih ostalih zaljubljenika u Medvednicu.

PRIHVATI IZAZOV! Sve one koji se žele okušati u utrkama pozivamo da se prijave na dvije glavne utrke:

Mountain Madness Obstacle Race (8 km) – uzbudljiva utrka sa preprekama dizajnirana da iscrpi vašu snagu, izdržljivost, ali je ujedno i dokaz vaše spretnosti, brzine i vještine. Ideja Mountain Madnessa nije pobjeda, nego ludi doživljaj koji ćete sa zadovoljstvom prepričavati drugima! Ova će se utrka u organizaciji Mountain Madness Croatia i Run Croatia održati u Park šumi Dotrščina.

Znebač trek – treking tipa score orijentacije od 10-20 km, ovisno o broju točaka koje skupite. Kontrolne točke neće biti teško pronaći tako da neko napredno znanje orijentacije neće biti potrebno, samo dobra volja i malo sivih stanica!

Osim utrka, možete se uključiti u školu brdskog biciklizma ili prijaviti svoje najmlađe na neke od kreativnih radionica. Možete sudjelovati na natjecanju slobodnog penjanja u organizaciji The Hive zagreb climbing gym-a, isprobati akrobacije na svili s plesačicama iz FlyHigh kluba, pobijediti na bogatim tombolama i zaplesati na odličnom after partyju na jedinstvenom prostoru markuševečkog kamenoloma.

MOF je u organizaciji Medvednica Outdoor-a. Festival sponzoriraju Roo’bar energetske pločice, Dukat Fit, Studena, Hidra ISO, Zagrebačka pivovara, Renault. Peak & Paddle, Zagrebačka treking škola i mnogi drugi. Medijski pokrovitelj je People Outdoors.

Komentiraj