#LETSCELEBRATE Nova ‘blagdanska’ kolekcija Heidi Klum i tvrtke Lidl

Lidl

Suradnja između Heidi Klum i tvrtke Lidl se nastavlja i na drugoj kolekciji. Dok se kolekcija ‘Heidi & The City’ usredotočila na modu za svaki dan, druga je kolekcija nadahnuta blagdanima.

Dizajnerica i trgovački lanac lansirat će 04.12., prikladno za blagdansko razdoblje, limitiranu kolekciju pod nazivom #LETSCELEBRATE, kojom će elegantna moda postati pristupačna svima.

Bilo da se radi o domjenku s kolegama, opuštenom božićnom ručku s obitelji ili dočeku nove godine s prijateljima: 70 elegantnih basic i modernih odjevnih komada mogu se savršeno kombinirati za svaku prigodu.

„Željela sam osmisliti modu kojom ćemo zablistati kroz ove blagdane, a koja je istovremeno jednostavna i elegantna“, rekla je Heidi Klum.

Šljokice, samt, saten i umjetno krzno, #LETSCELEBRATE kombinira tople boje i elegantne tkanine u svečanu kolekciju. Kao posebne komade kolekcije valja istaknuti plišani zimski kaput u bordo boji, zgodan sako od samta tamno-plave boje te haljinu sa šljokicama nježno ružičaste boje koja se kombinira s prikladnim umjetnim krznom kao posebnim dodatkom. Svaki komad oduševit će kvalitetom i tipičnim Lidlovim cijenama.

“Tradicija je našim kupcima za Božić ponuditi nešto posebno. Kolekcijom #LETSCELEBRATE u naše trgovine dolazi pravi modni doživljaj“, objašnjava predsjednik Uprave Lidla Hrvatska gospodin, Boris Lozić.

Početak prodaje kreće 04.12. u Lidlovim trgovinama diljem Hrvatske, asortiman osim odjeće obuhvaća i modne dodatke te cipele.

Komentiraj