Luka Stanzl/PIXSELL

LEGENDARNI ĆIRO OBJASNIO “Španjolska je igrala fenomenalno, a Hrvatska – nadnaravno”

Bivši hrvatski izbornik, ‘trener svoh trenera’, koji je ‘Vatrene’ prije 18 godina odveo do povijesne bronce na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj Miroslav Ćiro Blažević bio je oduševljen jučerašnjom predstavom Hrvata protiv aktualnih europskih prvaka Španjolaca.

“Ovim rezultatom smo potvrdili da smo prvi favoriti Europskog prvenstva. Kakva bravurozna partija”, komentar je legendarnog Ćire na njegovoj službenoj stranici ciroblazevic.hr.

“Španjolce godinama nitko nije pobijedio, sada im je i sudac pomagao i nisu uspjeli pobijediti Hrvatsku koja je igrala u svojoj drugoj, pričuvnoj postavi. I nije bilo lošeg mjesta, Španjolci su igrali sjajno, a mi smo ih takve sjajne – pobijedili”, dodaje.

Posebno je pohvaliko Ivana Perišića, kojeg je i on proglasio igračem utakmice. “Uništio sve španjolske ambicije. Letio je i stvarao”, piše i dodaje da je Vedran Ćorluka bio ‘imerijalan’. “No, cijela momčad je bila mudra, jer u stupicu ubaciti španjolsku reprezentaciju je svjetski pothvat”, objašnjava.

Ističe kako je Španjolska igrala fenomenalno, a Hrvatska – nadnaravno. “Hrvati igraju najbolji nogomet na Starom kontinentu. Kome to nije jasno taj nema pojma o nogometu”, zaključuje Ćiro.

Komentiraj