Laljak: “S Petrovićem smo se razišli zbog sportskih razloga”

Direktor Inter-Zaprešića Branko Laljak pojasnio je razloge razlaza s dosadašnjim trenerom Željkom Petrovićem demantiravši pritom natpise da su se iz kluba povukli i investitori koji su trebali osigurati financiju stabilnost kluba.

>> Zaprešićki Inter ostao bez trenera i financijskih investitora

U izjavi koja je objavljena na službenoj facebook stranici Diva iz predgrađa tako se navodi:

NK Inter-Zaprešić sporazumno je raskinuo ugovor o treniranju s trenerom Željkom Petrovićem iz sportskih razloga, odnosno zbog loših rezultata u proljetnom dijelu sezone. Sve druge špekulacije i izneseni kvazi-argumenti ne odgovaraju istini. Iz kluba osim trenera nitko nije otišao, niti se povukao.

Klub je uspio osigurati sve uvjete za dobivanje licence za slijedeću sezonu, što podrazumijeva izvršenje svih financijskih obveza za 2019. godinu.

Klub je aplicirao i za mjeru pomoći Vlade Republike Hrvatske za zadržavanje radnih mjesta, te tako osigurao plaće za sve zaposlene trenere i ostale klupske zaposlenike u sljedeća tri mjeseca.

Klub u suradnji s ostalim klubovima i HNS-om radi na donošenju mjera koje će pomoći osiguranju opstojnosti i nastavku sportske egzistencije kluba, ali i sporta uopće.

S najboljim željama vezanim uz zdravlje, pozdravljamo sve prijatelje, simpatizere i navijače NK Inter-Zaprešić, uz apel OSTANITE DOMA!” – zaključuje se u priopćenju Inter-Zaprešića.

Komentiraj