Zaprešićki Inter ostao bez trenera i financijskih investitora

Prema saznanjima Sportskih novosti zaprešićki Inter ostao je bez trenera prve momčadi Željka Petrovića, koji je za isti medij naveo da klub ‘napušta’ i nogometni agent Velibor Kvrgić, koji ga je i doveo na klupu prvoligaša.

Za Sportske novosti, sada već bivši trener Intera, je izjavio: “Na žalost, moj je posao u Interu završen. Nazvao me Kvrgić i rekao mi je da zbog neizvjesne situacije uzrokovane koronavirusom više nije u mogućnosti sa svojim partnerima investirati u klub. Moj je ugovor, inače, trajao do 30. svibnja, međutim rekli su mi kako nema potrebe da ostajem u Interu, budući da više neće financirati klub. A oni su me i doveli u Inter, rekli su mi da ne mogu ostvariti ono što su obećali, te da je ovaj sporazumni raskid najbolje rješenje u ovako teškoj situaciji”.

Podsjetimo, Petrović i društvo su u klub ušli početkom siječnja ove godine, nakon rastanka ‘Diva iz predgrađa’ sa Samirom Toplakom. Klub je vodio u sedam ligaških utakmica i u debiju upisao jedinu pobjedu (2-0 doma nad Istrom 1961), zatim i jedini remi (1-1 na gostovanju u Osijeku), a u preostalih pet utakmica sa svojom sada već bivšom momčadi upisao je pet poraza.

Financijski zaprešićki prvoligaš već duži period posluje na rubu održivosti, a prošlu su godinu okončali s ukupnim prihodima od 15 milijuna kuna, dok su rashodi kluba bili 20 milijuna kuna.

Komentiraj