KUŠČEVIĆ “Mnoge političke silnice žele srušiti Vladu, ali neće uspjeti”

HINA/ Tomislav PAVLEK

Ministar uprave i politički tajnik HDZ-a Lovro Kušćević izjavio je novinarima u srijedu uoči početka sjednice Vlade da postoje mnoge političke silnice koje bi htjele srušiti Vladu i premijera Andreja Plenkovića, ali u tome neće uspjeti.

Na pitanje brine li ga fabriciranje dokumentacije kako bi se rušio premijer Plenković Kuščević je odgovorio: “Naravno da to nas to ne brine, mi radimo svoj posao časno i pošteno od samog početka, a HDZ-u i hrvatskoj Vladi je u interesu da se svaki detalj što prije razjasni”.

Tih silnica nema u HDZ-u, to je čvrsta i stabilna stranka, ali “imamo na političkoj sceni raznih populista, raznih nazovi desničara, ljudi iz svakog političkog spektra koji bi htjeli srušiti Vladu”, ustvrdio je.

Za zamjenika predsjednika HDZ-a Milijana Brkića, kojega mediji povezuju sa svim ljudima koje se spominju u toj aferi, Kuščević je kazao kako vjeruje da je živ i zdrav, nedavno su bili na Predsjedništvu stranke i viđaju se najmanje jednom tjedno.

Komentirajući izjavu predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović  da “afera hotmail” nije gotova, Kuščević je ustvrdio kako ta afera “iza nas”, a zadovoljan je što su proces rješavanja problema s Agrokorom završili nagodbom i što su spašeni deseci tisuća radnih mjesta.

Komentiraj