Nogometaši Dinama u playoffu Lige prvaka igrat će protiv Salzburga, a trener Dinama Zlatko Kranjčar kaže kako su u stožeru i prije ždrijeba rargovarali o Salzburgu i Celticu.

“Škotski je klub bio moja želja jer bih se vratio 18 godina unazad kad smo imali dvije odlične utakmice i prošli u Ligu prvaka. S druge strane, Salzburg nam je ostao dužan jer smo ispali dva puta od njih što Dinamo nije možda tada očekivao”, rekao je Kranjčar za službene stranice kluba dodajući da će Dinamo pokušati uzvratiti austrijskoj momčadi.

“Znamo sve jedni o drugima, bit će još nekih snimanja do prve utakmice, ali počet ćemo se tek pripremati nakon Intera. Imamo Cibaliju, Hajduk i Inter do play-offa, a onda se spremamo za Salzburg”, kaže.

Komentirajući poraze u sezoni 2014./15. od Salzburga, Kranjčar kaže: “Mislim da je dosta momčadi promijenjeno od te sezone i nema opterećenja. Možemo pričati samo o tadašnjim rezultatima. Ovo treba biti motiv više da sad svi pokažu pravu vrijednost, a oni koji su bili tada u klubu sad su iskusniji i stariji. Imaju više utakmica u nogama, posebno europskih i Ligu prvaka, i ovo ne može biti psihološki opterećenje nego samo izuzetno motivirajuće”.

Za kraj je rekao kako bi Dinamu dobro došap Fiolić iz Lokomotive. “Vidjet ćemo kako će se razvijati situacija s Lokomotivom”, zaključio je.

Komentiraj