KOVAČ: “Nisam razmišljao da napustim stranku, mnogi će se vratiti HDZ-u”

Kandidat HDZ-a u 6. izbornoj jedinici Miro Kovač u srijedu je za HRT kazao da je siguran da će se ‘mnogi vratiti HDZ-u’.

Dodao je da je sastavljanje lista težak trenutak za političke stranke – treba napraviti balans, imati ljude koji su prepoznatljivi, ali i nove ljude, mlađe i starije, iskusnije i manje iskusne.

On, kako kaže, nije tražio nikakve posebne pozicije te da je dobio počasno 14. mjesto. “Uvjeren sam da ću i ovoga puta biti prepoznat kao čovjek koji se bori za snažan HDZ, za zajedništvo u HDZ-u, na taj način za zajedništvo u Hrvatskoj”, poručio je gostujući u HRT-ovoj emisiji Studio 4.

“Nisam čudotvorac, ali uvjeren sam da ću pokazati da u HDZ-u postoji zajedništvo, da se uvažava i različitost, ali kad treba u ključnim trenucima pokazati snagu, onda smo svi skupa tu”, rekao je Kovač.

Upitan je li razmišljao o napuštanju stranke odgovorio je niječno. “Nisam. Bilo je ponuda, ali nisam o tome nikada razmišljao”, rekao je Kovač.

Kovač je poručio da ulaze u izbore s vjerom da će pobijediti i da jedino HDZ može spriječiti dolazak SDP-a i partnera na vlast. “Mi smo Hrvatsku oslobodili, pod vodstvom HDZ-a se to sve ostvarilo, uz sudjelovanje svih hrvatskih građana, naravno, pod vodstvom HDZ-a smo ušli u NATO-savez, pod vodstvom HDZ-a smo završili pregovore o članstvu u Europskoj uniji”, poručio je Kovač.

Komentiraj