KOTROMANOVIĆ BRKIĆU: Navijači i narod su se prije i bolje samorganizirali nego li ste vi pokrenuli sustav

Facebokk/Ante Kotromanović

Nastavlja se dopisivanje političara preko Facebooka u sklopu komentiranja povlačenja ostavke ministra obrane Damira Krstičevića o čemu Nacional opširno piše u broju koji sa danas može nabaviti na kioscima.

Sad je bivši ministar obrane SDP-ovac Ante Kotromanović pisao HDZ-ovcu Milijanu Brkiću nakon Brkićeva zauzimanja za Damira Krstičevića u kojem nije štedio Kotromanovića.

“Dragi Vaso hvala ti na javljanju i tvojim vrijednim komentarima..Da jako sam ljubomoran na taj vas sustav domovinske sigurnosti jer ste lijepo prikazali kako funkcionira u praksi. Navijači i narod su se prije i bolje samorganizirali nego li ste vi pokrenuli sustav kriznog upravljana. Drugo, dragi prijatelju proračun MORHa u 2015 bio je veći nego li danas sto svatko zna tko prati MORH.. Treće, da mi nismo remontirali postojeću eskadrilu aviona, a usput da ti napomen da se to izbjeglo za vrijeme mandata dvije vlade HDZ prije mene, danas o tome nas dva nebi ni raspravljali. Zrakoplovstvo bi se jednostavno ukinulo..I to znaju svi koji prate MORH. Dalje da te podsjetim.. donijeli smo sve strateške dokumente i dobili jednoglasnu potporu u Saboru. Oni se zovu: Strateski pregled obrane, Dugoročni plan razvoja OS, Zakon o obrani, zakon o službi o OS te Plan obrane RH i to prvi put u povijesti. Kažeš da sam ja ukinuo vojarne Vukovar, Sinj, Varaždin.To također nije istina. To su ukinuli tvoje kolege iz HDZ puno prije nego li sam postao ministar. Ploče nitko nije ukinuo.. A da te malo informiran sto smo mi sve pokrenuli sa ono malo novaca…helikoptere, haubice, novi brodovi, nove jurišne puške, i još smo na nabavama godišnje znali uštedjeti 100 mil kuna i uložiti u infrastrukturu…Itd. Svi koji prate MORH to znaju. Čudi me da si iznio niz netočnih činjenica ali očito je to posljedica nedostataka rada u Saboru i tvog dvomjesečnog godišnjeg odmora. Slažem se da je radna terapija dobra za liječenje kompleksa neinformiranosti!” – napisao je Kotromanović na svom facebook zidu.

Komentiraj