LEARNING DISRUPTION 2019

Konferencija LEARNING DISRUPTION 2019 posvećena digitalnim modelima učenja

Sudionici konferencije LEARNING DISRUPTION 2019 imat će priliku prisustvovati predavanjima iskusnih hrvatskih i inozemnih stručnjaka, interaktivnom panelu i radionicama o važnosti digitalizacije u transformaciji kompanija te promicanju digitalnog i inovativnog organizacijskog učenja.

Konferencija će se održati 3. srpnja i posvećena je inovativnim digitalnim modelima učenja u poslovnom okruženju. Događanje je namijenjeno menadžmentu zaduženom za korporativnu kulturu, ljudske resurse, digitalnu transformaciju, specijalistima i projektnim voditeljima edukacija i razvoja te manjim i srednjim poduzetnicima koji žele dodatno unaprijediti svoje poslovanje.

Teme o kojima će biti riječi na konferenciji su način organizacije učenja u korporacijama; onboarding, leadership, sales i ostali razvojni programi, inovativne metode učenja za razvoj kompetencija potrebnih za budućnost i učinkovito poslovanje te gejmifikacija, design thinking te ostale metode poticanja kreativnog i kolaborativnog učenja.

Predavači na konferenciji 2019 su eksperti: Alexandre Giry Deloison, razvojni menadžer za međunarodne poslove tvrtke CrossKnowledge; Claus Kjeldsen s Instituta za istraživanje budućnosti iz Kopenhagena; Paolo Zenzerović, voditelj operacija Instituta za razvoj i inovativnost mladih – Croatian Makers; Alan Žepec, osnivač i izvršni direktor konzultantske tvrtke LQ i drugi ugledni stručnjaci iz područja liderstva i osobnog razvoja.

Središnji događaj konferencije je panel o povezanosti učenja i poslovnog uspjeha na kojem će sudjelovati Boris Trupčević, direktor Styrije za Hrvatsku, Ivan Skender, glavni direktor za transformaciju poslovanja, ljudske potencijale i korporativne komunikacije A1 Hrvatska, Tomislav Dominković, član Uprave Algebre i Irena Bašić Štefanić, direktorica ljudskih resursa RBA banke. Panel će moderirati Alan Žepec, osnivač i izvršni direktor konzultantske tvrtke LQ koja je zaslužna za pokretanje ovog projekta.

Organizatori konferencije

Komentiraj