Ivo Cagalj/PIXSELL

KELAVA “Španjolski AS izmislio je moje riječi, nikada to nisam rekao”

Hrvatski vratar Ivan Kelava, koji nastupa za Granadu, u četvrtak je demantirao napise u španjolskim medijima kako su on i njegovi suigrači razmišljali o primanju premija od Real Madrida, u zamjenu za pobjedu nad Barcelonom ovog vikenda. Pitanje osvajača španjolskog prvenstva biti će riješeno u posljednjem kolu, ove subote – Barcelona ima bod prednosti ispred Reala.

Real u subotu mora slaviti u Depotrtivu, te čekati kiks Barcelone protiv Granade žele li postati prvaci Španjolske. Nuđenje bonusa ‘maletines’ zabranjeno je u španjolskom nogometu, ipak zabilježeni su slučajevi primanja bonusa, pogotovo na kraju sezone.

Kelava je navodno rekao kako će Real njegovoj momčadi ponuditi bonuse za slavlje protiv Barcelone. Oglasio je i sam 28-godišnji hrvatski vratar, koji je poručio kako taj intervju nikada nije dao, već da su ga španjolski novinari izmislili. Naglašava kako je dao intervju za hrvatske medije. Njegove riječi korektno su prenijeli talijanski mediji, ali, ističe španjolski AS se ‘zaigrao’.

Komentiraj