HINA/ Tomislav PAVLEK

KEK “Kao da smo izgubili vjeru u naš nogomet”

Nogometaši Rijeke sinoć su se remijem u Ateni protiv AEK-a oprostili i od teoretskih šansi za prolazak u nokaut fazu Europa lige. Trener aktualnog hrvatskog prvaka Matjaž Kek nakon utakmice naglasio je kako je na vidjelo još jednom izašao problem Rijeke.

“Prije svega, mislim da se još jedanput vidio naš problem. Kad igrači razmišljaju o igri i vjeruju u suigrače, kad ne razmišljaju o vanjskim faktorima, onda ste vidjeli kako igramo. No kad se uvuče nekakav strah, ovo se dogodi”, rekao je Kek za HRT.

Naglasio je kako je Rijeka odigrala korektnu europsku utakmicu, ali im je nešto nedostajalo. “Svi u klubu kao da smo izgubili vjeru u taj naš nogomet koji je bio kvalitetan. I samo se postavlja pitanje tko je kriv. Svi smo krivi”, poručio je slovenski trener.

Rijeka je imala vodstvo od 2:0, ali na kraju je osvojila samo bod. “Na kraju smo čak i spašavali taj neriješen rezultat, a prvih 45 minuta bilo nam je možda i najbolje ove sezone. Livaja je igrač koji radi prevagu, navlači igrače na sebe, stvarno je kvaliteta”, rekao je nogometaš Rijeke Filip Bradarić.

Komentiraj