Keanu Reeves bio je uništen, tražio je da ga ubiju na kraju filma “John Wick 4”

Keanu Reeves bio je toliko umoran pri kraju snimanja akcijskog filma „John Wick 4“ da je od Basila Iwanyka, producenta ove iznimno popularne filmske franšize, tražio da ubiju glavni lik filma kojeg on glumi. O tome je Iwanyk govorio u intervjuu za portal Collider gdje je otkrio hoće li se ipak nastaviti sa snimanjem filmova franšize John Wick.

Na kraju četvrtog filma, Wick se obračunava sa svojim neprijateljima, a to su Caine (Donnie Yen) i Marquis (Bill Skarsgård), na stepenicama bazilike Sacre Coeur u Parizu. Nakon tog obračuna čini se da je John Wick mrtav. Ili možda ipak nije. „Snimanje drugog, trećeg i četvrtog dijela bilo je toliko icrpljujuće da je uništilo Keanua, kako tjelesno tako i psihički. Na kraju svakog filma rekao je ‘Ne mogu više ovo ponoviti’ i mi smo se složili s njim. Nije sličio na sebe. Rekao je ‘Definitivno želim biti ubijen na kraju ovog filma’ a mi smo rekli ‘Znaš, ostavit ćemo 10 posto mogućnosti za nastavak’“, ispričao je Iwanyk koji trenutno producira film „The Continental“ čija je priča povezana s filmom „John Wick“.

U ovom trenutku, kazao je Iwanyk, Reeves i redatelj franšize Chad Stahelski razgovaraju o tome kakva bi bila priča petog dijela franšize John Wick. „Ako bih trebao opisati naše odnose onda su njih dvojica Paul McCartney i John Lennon, a ja sam Ringo. Oni će me nazvati i dati mi do znanja kakva bi to priča bila“, objasnio je Iwanyk koji nije obećao da to znači snimanje petog dijela. „Svi mi želimo još jedan John Wick film. Ne znamo kako će izgledati i kada će se dogoditi ali mi volimo jedan drugoga i volimo ovaj svijet“.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner