Keanu Reeves otkrio koje su mu najdraže stvari u životu

Keanu Reeves gostovao je u emisiji „The Late Show With Stephen Colbert“ u sklopu koje je odgovarao na 15 pitanja koja su napravljena kako bi se „ušlo u dušu“ sugovornika. Tako se u jednom pitanju tražilo da Keanu Reeves odabere jednu pjesmu koju bi mogao slušati do kraja života a on je rekao da je to pjesma „Love Will Tear Us Apart“ grupe Joy Division iz 1980. godine koja je bila objavljena mjesec dana nakon što se Ian Curtis, pjevač grupe Joy Division, ubio.

Reeves je, odgovarajući na ostala pitanja, rekao kako je njegov omiljeni film „Roller Ball“ iz 1975. godine sa Jamesom Caanom u glavnoj ulozi dok mu je najbolji sendvič onaj tostirani sa maslacem od kikirikija i medom.  Na pitanje koji mu je omiljeni miris rekao je kako je to miris njegovog motocikla Norton Commando iz 1974. godine kada mu se zagrije motor.

Reeves je ponudio i zanimljiv odgovor vezan za anegdotu sa glumcem Georgeom Carlinom s kojim je glumio u filmu „Bill & Ted’s Excellent Adventure“ iz 1989. godine. On je, naime, tražio Carlina autogram na što mu je ovaj napisao „Dear Keanu, Fuck You“. „Uvijek sam mislio da je to napisao samo za mene, a onda sam sreo osobu koja mi je rekla da je to isto napisao i za njega“, objasnio je Reeves.

Što se tiče slijedećih projekata Keanu Reevesa, saznaje se kako bi trebao imati glavnu ulogu u tv seriji   „The Devil In The White City“, temeljenu na knjizi Erika Larsona koju bi adaptirao slavni redatelj Martin Scorsese. Osim toga, vidjet ćemo ga u filmu „John Wick 4“ čija je premijera predviđena za 24. ožujka 2023. godine.

Komentiraj