Na kninskoj tvrđavi, okupljenima se obratila Nikolina Mataija, kći hrvatskog branitelja koji je poginuo u operaciji Oluja.

“Naši roditelji bili su obični skromni radni ljudi. Neki od njih nisu ni doživjeli rađanje kćeri i sinova. Nedostajali su nam u svim fazama života. Nedostaju nam i u danima poput ovoga. Sjećanje na njih čuvamo dostojanstveno. Tužni smo, ali i ponosni na njihovu ljubav koju su nam za života darovali”, izjavila je.

“Zahvaljujem svima koji se zauzimaju da se žrtva naših najmilijih nikada ne zaboravi. Uspokos svemu većina nas zadržala je pozitivni duh i suočila se sa svim izazovima. Imamo dovoljno razloga i motiva da se borimo za dobrobit naše države, da bude jaka baš poput naših roditelja”, dodala je.

“Naše državno vodstvo mora osigurati razvoj naše države jer su se za takvu državu borili naši očevi, majke i svi njihovi suborci. Molim vas, ne borimo se jedni protiv drugih, borimo se zajedno. Budimo pokretačka snaga kako bi radost života u jedinoj našoj Hrvatskoj bila u svakom domu”, zaključila je.

Komentiraj