Kći Paula McCartneya snima dokumentarac o Abbey Road studiju

Kći slavnog Beatlesa Paula McCartneya, Mary McCartney, snima dokumentarni film o slavnom Abbey Road studiju pod nazivom ‘If These Walls Could Sing’, a povodom 90. rođendana studija koji će biti proslavljen u studenom ove godine kada će biti održana i premijera spomenutog dokumentarca.

“Neke od mojih najranijih uspomena kao sasvim male potječu iz vremena provedenog u Abbey Roadu. Dugo sam željela ispričati priču o ovom povijesnom mjestu i ne bih mogla surađivati ​​s boljim timom od Johna i Mercury Studiosa kako bih ovu kreativnu ambiciju ostvarila.”, izjavila je povodom početka snimanja Mary McCartney, fotografkinja i redateljica filma.

Izvršna direktorica Mercury Studios Alice Webb dodala je: „Mercury Studios ne bi mogao biti partner s vizionarskijim i strastvenijim timom od Mary McCartney i Johna Battseka (producent filma) kako bi prvi put na filmu ispričao nevjerojatnu priču Abbey Road Studija. Mi smo strastveni u prikazivanju rada pionirskih filmskih stvaratelja vrhunske kvalitete – zato smo presretni što Mary donosi svoju kreativnu viziju ovom projektu.”

 

Komentiraj