Kaptol Boutique Cinema

Glazbeni film s divom Josipom Lisac

Jedinstvena projekcija na filmskom platnu ‘Josipa Lisac from Croatia Records studio’ će biti prikazana uoči Valentinova.

Snimku iz studija Croatia Recordsa moći ćete doživjeti u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema, splitskom CineStar 4DX Mall of Split te u Cinestar kinima u Rijeci i Tuzli.

Glazbeno-filmski uradak je nastao u studiju krajem prošle godine kad je Josipa Lisac okupila ekipu sjajnih glazbenika koji ju već godinama prate na koncertima. Davor Črnigoja, Josip Grah, Borna Šercar i Toni Starešinić snimali su album album punih šest sati te je nastao i film.

Vidjeti sve glazbenike koji snimaju odjednom, danas je gotovo nezamislivo. Ovaj materijal snimljen je po prvi put u studiju s 4K kamerama i u Dolby 5.1 tehnici i možemo reći da ovo glazbeno izdanje može stati uz bok svjetskim izdanjima.

Dvanaest pjesama u novim aranžmanima kao presjek Josipine karijere koja traje više od 50 godina uz njezina intimna razmišljanja između pjesama, oduševit će 13. veljače sve ljubitelje njenog lika i djela.

Komentiraj