ROYAL CHRISTMAS GALA

Još samo nekoliko dana do glazbenog spektakla Sarah Brightman

Legendarna sopranistica Sarah Brightman u zagrebačkoj Areni nastupa 21. prosinca u pratnji tri tenora i zbora Gregorian, a očekuju vas i neka glazbeno-scenska iznenađenja.

Nestrpljenje raste, ulaznice se sve brže prodaju, a interes publike prelazi sva očekivanja – ovako bi se u nekoliko riječi mogla opisati atmosfera uoči dolaska “najuspješnije sopranistice” svih vremena u zagrebačku Arenu. I dok mnogi govore da je riječ o nastupu godine, prisjetimo se u čemu je “tajna uspjeha” ove glazbene dive.

Ime Sarah Brightman već desetljećima je jamstvo nezaboravnog glazbenog iskustva, a nerijetko je u svoju scensku čaroliju uključivala i jednako vrsne kolege iz glazbenog svijeta. Ovog puta na turneji ROYAL CHRISTMAS GALA prodružili su joj se tenori Mario Frangoulis, Narcis i Fernando Varela te popularni zbog Gregorian, koji je već u nekoliko navrata nastupao pred hrvatskom publikom i svaki put zaslužio ovacije. Zvučnih imena neće nedostajati ni iza pozornice, gdje se režije ovog božićnog i novogodišnjeg spektakla prihvatio svjetski poznat koreograf i redatelj Anthony Van Laast.

Uz spektakularnu produkciju prisutne očekuje i program sastavljen od tradicionalnih božićnih pjesama i najvećih hitova Sarah Brightman, poput svevremenskog ‘Time to Say Goodbye’ kojeg je izvodila s Andreom Bocellijem. Iako organizator zagrebačkog koncerta nije htio otkriti više pojedinosti, svima je obećao vrhunski doživljaj:

“U današnje vrijeme teško je postići faktor iznenađenja i ushita, jer je publika, na određeni način, već naviknuta na svjetski poznate izvođače koje uvijek prati ‘najbolje od najboljeg’. Ipak, Sarah Brightman je očekivanja podignula na novu razinu te s nestrpljenjem očekujemo reakciju sugrađana i gostiju našeg grada na glas od tri oktave koji je očarao milijune diljem svijeta“, izjavio je Alen Ključe, direktor Star produkcije.

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl mogu se još uvijek kupiti u sustavu Eventim (www.eventim.hr) ili na svim Eventim prodajnim mjestima.

ROYAL CHRISTMAS GALA

Komentiraj