Još jedna od zimskih radosti – The white hill Party na Sljemenu

Možda ste već do sada mogli vidjeti na Instagramu odlične video snimke raznih After ski partyja koji se odvijaju na snježnim vrhovima. Ukoliko niste ljubitelji zimskih sportova, pripremamo vam jedan za koji nisu potrebne posebne vještine.

Dovoljno je da se pridržavate dress code-a, odnosno da napokon obučete svoje zimske buce i ski odjela, a od vještina će vam trebati samo plesni pokreti.

Electrotechnika je organizacija koja će ove veljače, točnije 18.02. na planinarskom domu Runolist prirediti vrlo zanimljiv party. Za ljubitelje elektroničke glazbe i dobrog provoda donosimo nekoliko imena koja će vas oduševiti svojim nastupima i zasigurno rasplesati.

Dj SKA već je spremna zagrijati atmosferu, onako kako to inače čini u raznim Zagrebačkim klubovima u kojima je do sada nastupala kao što su Depo, Gallery club, Sound factory, ali i različitim festivalima kao što su No sleep i Good vibe division. Posebni  gosti ovog događaja su Slovenski duo pod imenom Rotormotor, koje smo imali prilike slušati prošle godine na Velvet i Butik festivalu.

I na samom kraju poznata zagrebačka dj-ica Kali, koja je vrlo aktivna te je nastupala i na različitim mjestima na Hrvatskoj obali, u većim i manjim Zagrebačkim klubovima, a festivali na kojima smo je dosad mogli čuti su Sonus i We love sound… U sklopu partya bit će organizirani povratni party busevi kako se ne biste morali zamarati traženjem parkinga kojeg je na Sljemenu jako malo, a sve informacije o prijevozu bit će objavljene na društvenim mrežama organizacije Electrotehnika.

Early bird karte već su rasprodane, stoga požurite po svoje ulaznice dostupne na Core event platformi.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]