Jessica Chastain popila, opustila se, pa snimila scenu seksa sa Oscarom Isaacom

Jessica Chastain i Oscar Isaac glavni su glumci serije „Prizori iz bračnog života“ koja se u ponedjeljak počela prikazivati na HBO Adra. Radi se o novoj verziji istoimenog filma i serije koju je u sedamdesetima režirao Ingemar Bergman. Američka verzija iznimno je hvaljena, imala je premijeru na filmskom festivalu u Veneciji, a sada je Jessica Chastain ispričala za portal Vulture koliko joj je bilo teško u toj seriji snimiti scenu seksa s Oscarom Isaacom.

Njih dvoje prijatelji su godinama, zajedno su studirali na akademiji Juiliard u New Yorku, ali to joj nije olakšalo snimanje tako intimne scene. „Znam da ta scena izgleda seksi, ali nije. Oscar je moj jako dobar prijatelj. S obzirom da sam bila jako nervozna Oscar je pustio neku glazbu te smo popili malo bourbon viskija“, izjavila je Jessica Chastain dodajući kako joj je Oscar Isaac, da bi je smirio i opustio,  pjevušio pojesmu za koju je znao da joj se sviđa. Ujedno, on joj je rekao da prilikom snimanja te scene zamisli kako u sobi nema nikoga osim njih dvoje.

Naravno, u sobi nisu bili sami, tamo je bila i osoba zadužena za koordirianje intimnih scena. Jessica Chastain se prisjetila kako im je ta osoba nakon nekoliko pokušaja rekla kako uopće ne izgledaju kao par koji se seksa te im je preporučila malo „gore-dole akcije“.

Kako je objasnila Jessica Chastain, ona i njen suprug Gian Luca Passi de Preposulo, prijatelji su sa Oscarom Isaacom i njegovom suprugom Elvirom Lind. Glumica i njen suprug gledali su zajednu tu scenu iz serije „Priče iz bračnog života“ jer je, kako je rekla, osjećala da njen suprug treba vidjeti njenu glumačku izvedbu tako intimne scene.

Komentiraj