Jennifer Lopez režirat će film o kolumbijskoj kraljici kokaina

Jennifer Lopez poznata je kao pjevačica, plesačica, glumica i producentica, a sada planira postati i redateljica. Kako je izjavila za Variety, razmišlja o režiranju filma „The Godmother“, biografskoj priči o kraljici kokaina u Miamiu Griseldi Blanco. Otprije je poznato da će Jennifer Lopez producirati taj film te će glumiti Griseldu Blanco koja je vladala kartelom  Medellín tijekom sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća.

„To je film koji bi možda mogla režirati“, rekla je Jennifer Lopez dodajući da bi joj za to trebalo puno vremena i da se treba osloboditi ostalih obaveza. Time Jennifer Lopez pokazuje da je zanimaju likovi kompleksnih žena, poput onih u filmu „Prevarantice s Wall Streeta“ (Hustlers) koji je producirala i u kojem je glumila jednu od glavnih uloga. Te žene ne moraju nužno biti pozitivke, kao što to nije ni Griselda Blanco. „Griselda Blanco je bila takva, a kada možete vidjeti opake žene? Onda kada su okrutne“, smatra Jennifer Lopez koja drži da se s likom Griselde Blanco može vidjeti na što je sve spremna mračna strana neke žene. Kaže kako je to zastrašujuće ali i uzbudljivo za glumicu, kao što je to osjetljiva tema za redatelja.

U ovom trenutku Jennifer Lopez uživa u uspjehu filma „Prevarantice s Wall Streeta“ u kojem glumi članicu bande striptiz djevojaka koje drogiraju svoje klijente i na prevaru im otimaju novac. Lopez se spominje kao kandidatkinja za Oscarovsku nominaciju. Ujedno, tjedan dana prije dodjele Oscara ona će, zajedno sa Shakirom, nastupiti u poluvremenu Super Bowla, finalne utakmice u američkom nogometu.

Komentiraj