Jennifer Lopez novac ne napaljuje, besplatno radi ono što voli

Jennifer Lopez je u intervjuu za novi broj magazina GQ, koji ju je proglasio „Ikonom godine“, priznala da nije dobila ni centa za ulogu Ramone u filmu „Prevarantice s Wall Streeta“ (Hustlers) koji je ujedno i producirala. „Radim neke stvari zato jer to volim. Nisam dobila gomilu novaca za film ‘Prevarantice s Wall Streeta’. Napravila sam to besplatno, ujedno sam ga i producirala. Kladila sam se na samu sebe. To je Jenny From the Block. Radim ono što hoću, radim ono što volim“, izjavila je Jennifer Lopez koja je dodala kako je ulogu Ramone prihvatila zbog njezinog zanimljivog karaktera, a ne zbog honorara.

Teško je da će ljudi vjerovati da Jennifer Lopez nije u filmskom biznisu zbog novca, stoga je rekla „Novac me nikada nije motivirao, mene je motivirala želja da budem velika glumica, velika pjevačica, velika plesačica. Želim snimati filmove, želi proizvoditi glazbu. Novac dolazi s time“. Kada su je upitali čini li je novac napaljenom, ona je, smijući se, odgovorila „Puno stvari me napaljuje, ali ne mislim da je novac jedna od tih stvari. Ali, volim novac. Novac je čudesna stvar. Ne znam napaljuje li me, ali mi olakšava puno toga“.

Film „Prevarantice s Wall Streeta“ do sada je u svjetskim kinima zaradio 148,6 milijuna dolara, uz proračun od 20 milijuna dolara. Osim velike zarade, Jennifer Lopez je hvaljena zbog svoje glume u ovom filmu, čak su neki filmski kritičari naveli kako bi trebala biti nominirana za Oscara.

Komentiraj