Goran Stanzl/PIXSELL

Jandroković: Ostojić je nevjerodostojan

Član Predsjedništva HDZ-a Gordan Jandroković nevjerodostojnom je u četvrtak izjavu ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića da je povratak zaplijenjenog vlaka HŽ-a u Hrvatsku dogovorio s mađarskim kolegom još 1. listopada.

“Ministar unutarnjih poslova pokazao je svoju vjerodostojnost na Prevlaci, gdje je obmanjivao javnost kontinuirano bez ikakvog srama, a sada isto čini kada je u pitanju ovaj vlak”, rekao je Jandroković novinarima u Saboru, nakon domjenka u povodu Dana neovisnosti Republike Hrvatske.

 

  • “Ponovno radi po istom obrascu kao i na Prevlaci. Ujutro radi jedno, a popodne, kad je vidio da je dogovoreno vraćanje vlaka, pokušava sebe ukrcati u taj vlak i prikazati se zaslužnim za taj povratak,” rekao je. “To je još jedan pokušaj obmane od strane ministra Ostojića”, dodao je Jandroković.

 

U povodu posjeta predsjednice Kolinde Grabar Kitarović Mađarskoj, rekao je kako ona “pokušava očito otvoriti vrata za bolje odnose. “Oni su, nažalost, sada sasvim narušeni, a Mađarska je susjedna zemlja i vrlo važna na karti EU,” kazao je Jandoroković.

Komentiraj