Jandroković: Milanović je “klaun” koji se “klatara” i “lupeta”, u Klubu je “jeo ostatke kao strvinar”

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković u četvrtak upotrijebio je neuobičajeno teške riječi komentirajući najnovije izjave u sukobu premijera i predsjednika. “Ovo što govori taj klaun Milanović mi je zadnja rupa na svirali”, počeo je. “Što on radi? Klatara se po Hrvatskoj svaki dan, lupeta čitav niz besmislenih tema, uvreda na račun drugih ljudi. Sad želi izabrati sutkinju Vrhovnog suda kako bi osudila HDZ. Besmislen je da besmisleniji ne može biti”, nastavio je.

Potom je, prenosi N1, nabrojao i kako će se pamtiti hrvatski predsjednici. “Tuđmana ćemo pamtiti kao državnika, Mesića kao predsjednika koji je išao s ljudima na kavu, a Milanovića ćemo pamtiti kao klauna predsjednika”, rekao je. Na upit sa strane kako će se onda pamtiti Kolinda Grabar Kitarović, rekao je kako će nju pamtiti kao veselu predsjednicu koja je išla na utakmice i bila pozitivna osoba.

Predsjednik Sabora ponovio je i kako mu je predsjednik Republike smiješan te kako misli da se uplašio za sebe po izbijanju afere Janaf.

“Jeo je ostatke hrane kao strvinar u tom klubu. Ne kao orao kako on sebe vidi, nego kao strvinar”, rekao je Jandroković.

“On to pokušava zamutiti optužujući druge, slušajte ga kako govori, to nije predsjednički, to je klaunski. Ostat će zapamćen kao klaun”, ponovio je još jednom.

Komentiraj