BLIZAK SURADNIK I ČOVJEK OD POVJERENJA Andreja Plenkovića proteklih je dana provjeravao kako bi unutar Vlade i HDZ-a bila primljena ideja o mini rekonstrukciji Vlade, koju iznevjereni premijer planira zbog uloge Martine Dalić u Agrokoru

Martina Dalić odlazi, Ante Ramljak ostaje. To je sadržaj jednog od izglednijih scenarija o kojima premijer Andrej Plenković diskutira s najužim krugom najpovjerljivijih suradnika o načinu izlaska iz krize povezane s prekomjernim honorarima za savjetnike iz inkubatora Borislava Škegre koji su angažirani u Agrokoru. To je za Nacional otkrilo više izvora bliskih premijeru Plenkoviću.

Pročitajte više u novom broju Nacionala…

Komentiraj

PREKOPixsell
Podijeli objavu
Prethodni članakSDSS reagirao na pisanje nacionala
Sljedeći članakKuščević ne vjeruje da je došlo do većeg broja zapošljavanja državnih službenika
Berislav Jelinić je istraživački novinar sa više od dvadeset godina radnog iskustva u vodećim hrvatskim tiskanim i elektroničkim medijima. Diplomirani je kriminalist sa apsolviranim studijem novinarstva, te stečenim zvanjem EMBA nakon završene Cotrugli Business School. Radio je kao novinar i urednik u tjednicima Globus, Studio, Arena, Aktual, dnevnim novinama Jutarnji list, na OTV-u, te autorski surađivao na projektima emitiranim na HTV-u i TV Mreži, ali najveći dio profesionalnog angažmana aktivan je u Nacionalu. Početkom 2014. izdao je knjigu pod naslovom Zašto je ubijen Ivo Pukanić. Godinama je aktivan u nevladinom sektoru vezanom uz razvoj transparentnosti pravosuđa. Tijekom posljednjih pet godina aktivan je član Rotary kluba Zagreb Medvedgrad, gdje je odradio i jednogodišnji predsjednički mandat.